Hårt bröd blodbröd fullkorn
🥖
Bröd
72%
Kolhydrater
20%
Protein
5%
Fett
3%
Fibrer
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
65,5 g
Protein:
17,7 g
Fett:
1,9 g
Fibrer:
6 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
366 kcal
Kolhydrater:
65,5 g
varav
socker
:
0,6 g
Protein:
17,7 g
Fibrer:
6 g
Fett:
1,9 g
varav
mättat fett
:
0,2 g
varav
enkelomättat fett
:
0,5 g
varav
fleromättat fett
:
0,7 g
Vitaminer
Tiamin
: 0,45 mg
40,91% av DRI
Niacin
: 3,3 mg
20,63% av DRI
Vitamin D
: 0,87 µg
17,4% av DRI
Vitamin B6
: 0,24 mg
17,14% av DRI
Vitamin B12
: 0,4 µg
16% av DRI
Riboflavin
: 0,13 mg
9,29% av DRI
Folat
: 14 µg
4,67% av DRI
Vitamin E
: 0,24 mg
2% av DRI
Vitamin A
: 12 RE
1,5% av DRI
Mineraler
Järn
: 51 mg
364,29% av DRI
Fosfor
: 465 mg
66,43% av DRI
Zink
: 1,3 mg
13% av DRI
Kalium
: 240 mg
12% av DRI
Salt
: 0,4 g
6,67% av DRI
Selen
: 3 µg
5,45% av DRI
Kalcium
: 36 mg
4,5% av DRI
Magnesium
: 16 mg
4,27% av DRI
Jod
: 5,5 µg
3,67% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 0,6 g
0,67% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,2 g
1% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket